Våra fabriker

Huvudfabrik – Hedensbyn

Fabriken är byggd 2018 och är placerad mellan Skellefteå centrum och Northvoltområdet på Hedensbyn. Fabriken är en Tecwillfabrik med en hög kapacitet för att möta marknadens behov. Vi har också en toppmodern spolanläggning på området för att säkerställa att vi inte har något spill av överbliven betong. Som alla våra fabriker så använder vi endast helkrossad betongballast på Hedensbyn. Intill fabriken ligger vårt huvudkontor som färdigställdes 2021.

Medle

Vår fabrik i Medle, ca 2 mil väster om Skellefteå är vår första fabrik byggd 1973 och har tillgodosett Skellefteåområdet med fabriksbetong sedan dess. Fabriken är som alla våra fabriker en klass I fabrik.

Lycksele

Centralt på Sågvägen i Lycksele finns vår fabrik för att tillgodose Lyckseleregionen med omnejd med deras behov av betong.
Fabriken är liksom alla våra andra fabriker klassificerade i tillverkningsklass I.

Kristineberg

Byggbetong har även en fabrik i Kristineberg, ca 25 km sydväst om Malå och ca 10 mil från Skellefteå. Fabriken producerar framförallt sprutbetong till närliggande gruvindustri men levererar även vanlig fabriksbetong till området och är som alla fabriker en klass I fabrik.

Renström

Vår betongfabrik vid Renströmsgruvan är en Tecwill-fabrik färdigställd 2020. Betongfabriken är utrustad med den senaste teknologin och har hög kapacitet. Genom sin placering har vi korta avstånd till gruvorna i Bolidenfälten.

Vill du veta mer ?

Vill du ha information om våra produkter, eller har du andra funderingar?
Ta gärna kontakt med oss via hemsidan så återkommer vi inom kort!

KONTAKTA OSS